RRETH NESH

RRETH NESH

FONDACIONI MBRETËRESHA GERALDINË

Qëllimi i fondacionit është bamirësi humanitare, jofitimprurëse, jo-politike.

MISIONI JONË
Ne përpiqemi të ulim pabarazitë dhe punojmë drejt një bote më të drejtë dhe më solidare. Ne besojmë se komunitetet në nevojë mund të dalin nga varfëria, besojmë se ndryshimi është i mundur, dhe se mirëqenia e secilit individ, pavarësisht racës e gjinisë, duhet të marrë vëmendjen e duhur në shoqërinë tonë.

VIZIONI JONË

Ne synojmë t’u japim ndihmesë në arsimi, kujdesin shëndetësor dhe një jetë më dinjitoze komuniteteve në nevojë.

HISTORIA JONË

STRATEGJIA JONË

Bamirësia është një metodë e thjeshtë për të vërtetuar mirësinë.

Të bësh asgjë për të tjerët është zhbirimi i vetvetes.