KAUZAT AKTIVE

“Jo të gjithë mund të bëjmë gjëra të mëdha, por mund të bëjmë gjëra të vogla me dashuri të madhe”

Nënë Tereza

PROJEKTET TONA

LAJMET MË TË FUNDIT

Bëhu një dhurues
NA NDIHMONI QË TË JAPIM DHURATËN E ARSIMIMIT

Ne besojmë se duke ndërtuar forcë dhe njohur në nivel lokal është mënyra më e efektshme për t’iu përgjigjur nevojave specifike dhe aspiratave të atyre që ndihmojmë.

BEHU NJE VULLNETAR

Bamirësia është një metodë e thjeshtë për të treguar mirësi.

Mos bërja asgjë për të tjerët është rrënimi i vetes tonë.